Stina Thomsen

Jeg blev først uddannet kosmetolog og fitness-instruktør og har arbejdet i kosmetolog- og fitnessbranchen i flere år.
Med tiden opstod behovet for nye udfordringer, hvilket vækkede en tidligere drøm om at støtte andre mennesker. Dette gav mig "blod på tanden" til at søge mod nye horisonter, hvorfor ideen opstod om at påbegynde socialrådgiveruddannelsen. Livet er dynamisk og foranderligt, og det er efter min optik aldrig for sent at "sadle om" i opnåelsen af et meningsfuldt arbejdsliv.

Jeg er færdiguddannet socialrådgiver i sommeren 2022, og har været ansat ved KeepGoing siden december 2021. I mit arbejde har jeg funktioner som jobcoach, køkken- og motionsinstruktør, og jeg sætter stor pris på den daglige kontakt med kandidaterne, hvor beskæftigelsesrettet udvikling og et godt sammenhold er i centrum.

Fra tidligere erhvervserfaring som underviser og pædagogmedhjælper har jeg viden om læringsprocesser, læringsstile samt udviklingsfaser, hvilket er relevant i forhold til forståelsen af mennesket i en forandringsproces.

Jeg har en naturlig nysgerrighed på mennesker og deres forskelligheder, og særligt finder jeg relationsdannelse interessant. Jeg tror, at en anerkendende og empatisk tilgang i interaktionen med mennesker skaber trygge rammer og motivation til udvikling, hvorfor jeg tilgår andre fordomsfrit og med rummelighed.