Pia Birgitte Smith

Jeg har en pædagogisk baggrund, uddannet psykisk og fysisk massør samt kropsterapeut.

Jeg er ligeledes uddannet misbrugsbehandler, hvoraf jeg har lært kognitiv adfærdsterapi (KAT), motiverende Interview (MI), low arousal, narrativ terapi, metakognitiv terapi og været omkring pårørende problematikken, gruppeterapi, individuelle samtaler og støtte til ADL mv.

Jeg har god erfaring i arbejdet med diagnoser, fysisk handicappede, genoptræning og behandling.

Min moralske overbevisning er, at alle mennesker er unikke og altid skal mødes med en respektfuld og fordomsfri tilgang.

Gennem min årelange erfaring i arbejdet med mennesker er det med stor glæde, at jeg er ansat ved KeepGoing, hvor jeg har mulighed for at gøre en forskel for det enkelte menneske med håb om, at det enkelte menneske kan opnå et meningsfuldt liv i trivsel.