Nyheder

Lige nuVi støtter hjertegallaen/ hjerteforeningen og deres kamp for det hjerte, der slår i os alle - for ingen skal stå alene, når lynet slår ned!KeepGoing har lavet en video der viser, hvordan vi tilrettelægger vores mentorforløb. 

Mentorforløbet sætter borgeren i centrum og med en empowermentbaseret tilgang styrker troen på egne evner og frigørelse fra offer rollen. Det kan målrettes 15-64 årige med alle slags udfordringer. 

Kontakt Mattias Munk-Petersen på tlf. 2328 2804 for at høre mere


KeepGoing har holdt en afstemning om hvem vi skal støtte i 2019 på Facebook. Vi fik gode forslag fra borgere, partnere, kollegaer og interesserede. Mange tak for det!

Det endte med at Børnetelefonen (Børns Vilkår) vandt afstemningen! 


Hos KeepGoing skaber vi succeshistorier gennem en målrettet indsats på inklusion af udsatte unge på arbejdsmarkedet, og netop nu er vi på udkig efter virksomheder, som har lyst til at tage del i succesen. 

Kontakt Mitzi Hammersholt på: 5315 6130 for at høre mere. 


KeepGoing har udviklet en ny helhedsorienteret indsats for langtidsledige fleksjobbere. Fokus er på en håndholdt indsats, hvor der arbejdes med kompetenceafklaring, opkvalificering, jobmatch og fastholdelse i arbejde. 

Kontakt Mattias Munk-Petersen på tlf. 2328 2804 for at høre mere


KeepGoing har undersøgt hvorvidt vores egen mentorordning havde en effekt og om borgerne var tilfredse med vores forløb. 

Intentionen med evalueringen var samtidig væsentlig for vores interne udvikling, og for hvad vi kan gøre endnu bedre. 

Undersøgelsen fandt at 98 % var meget tilfredse eller tilfredse med udbyttet og at 95 % følte at de havde en tillidsfuld og fortrolig relation til deres mentor.  


Kontakt

KeepGoing ApS

Tlf. 5315 6130
Mail: mitzi@keepgoing.dk

Lokation

KeepGoing:
Industrivej 3C, 1. sal
4000 Roskilde 

Solsikkemarken 35,
2680 Solrød Strand
 
Cvr nr: 39174049

Find os på:  

Facebook   LinkedIn    Instagram