Mattias Munk-Petersen

Jeg har en kandidat i udviklingsstudier, en projektlederuddannelse fra Implement Consulting, kurser i strategi og forretningsudvikling samt rollen som den faciliterende projektleder.

Jeg har tidligere arbejdet med projekt- og procesledelse, forretningsudvikling, forandringsledelse og organisationsudvikling. Jeg har flere års erfaring med beskæftigelses- og integrationsområdet i rollen som projektleder og konsulent, hvor jeg i tæt samarbejde med ledelsen har ledet udviklingsprojekter, udarbejdet nye koncepter/services, ledet udbudsprojekter og udviklet forretningsgrundlaget.

Min filosofi er, at alle besidder kompetencer og værdier der kan bruges på arbejdsmarkedet. Det handler om, at man hjælper hinanden til at finde den rigtige vej til det rette menneske og ikke prøver at få alle til at begive sig ud på den samme vej mod arbejdsmarkedet.

Jeg holder af den flade struktur, vi har i KeepGoing, og at der er plads til det hele menneske på arbejdspladsen og en anerkendelse af, at vi er mere end blot en "medarbejder" fra 08:00-16:00 mandag til fredag.
Jeg elsker at understøtte KeepGoing's fortsatte udvikling sammen med
borgerne og kommunerne samt hjælpe kollegaer og ledelse til at lykkedes i opgaveløsningen.