Marianne Boje Andersen

Jeg er uddannet psykolog og Metakognitiv Terapeut.
Min metode, metakognitiv terapi (MCT), er en forholdsvis ny evidensbasseret terapiform med meget fine resultater indenfor angst, stress, depression samt psykiatriske diagnoser, og jeg har arbejdet med denne metode i 3 år. Metoden er med til at reducere bekymringstanker og hjælper den enkelte med at stoppe "spekulatoren". 

Et arbejde i rette doser og med det rette indhold og match betyder rigtigt meget for den mentale sundhed. Dette tema har jeg arbejdet med i næsten 30 år. Min baggrund er psykologien, og de mange år på arbejdsmarkedet har ført mig vidt omkring indenfor beskæftigelsesområdet.
Jeg har hjulpet mange på kanten af og tilbage til arbejdsmarkedet, og jeg bruger min viden og erfaring som psykolog til at forstå og reducere forskellige former for mental sårbarhed. En stor del af min kreative side og min psykologiske værktøjskasse giver et ekstra pift til spændende og styrkebaserede samtaler med borgerne.
Jeg ser borgerne som mennesker med unikke ressourcer og talenter uanset en mulig diagnose eller de ressourcemæssige udfordringer, der måtte være i deres liv.