JobcoachVil du være en del af et innovativt og faglig stærkt team!

Vi udvider vores team og søger derfor endnu en jobcoach med massiv erfaring fra lignende job - gerne fra anden aktør eller kommunalt regi.

Du skal have lyst til at bidrage med seriøsitet og kvalitet samt være med til at løfte i flok med fokus på at skabe progression og tilknytning til arbejdsmarkedet for vores målgruppe.
Du vil gerne deltage på alle vores lokationer som i dag tæller Hillerød, Roskilde, Slagelse og Ishøj.

Vores kerneopgave er at få vores målgruppe ud på arbejdsmarkedet eller i uddannelse. Vores kandidater rummer mange ressourcer og udfordringer som blandt andet karakteriseres ved psykisk sårbarhed, diagnoser såsom borderline, skizofreni og angst samt forstyrrelser indenfor autismespekteret, kriminelle og misbrugere.
Alle kandidater kan bidrage med noget, og det skal du, sammen med resten af dine super kompetente kollegaer og jeres leder Camilla, finde frem og styrke, så de styres trygt i havn jævnfør kerneopgaven.

Det er et ufravigeligt krav at du:

  • Har erfaring med arbejdet omkring kandidater/borgere med diagnoser samt misbrugere og kriminelle/tidligere kriminelle
  • Kan skabe jobs/løntimer og har erfaring med virksomhedskontakt for målgruppen fra tidligere jobs i lignende branche
  • Har højt skriftligt og kommunikativt niveau samt datadisciplin
  • Har lyst til at arbejde tværfagligt med vores kunder og bidrager hertil med din egen faglighed
  • Har lyst til at undervise større og mindre grupper
  • Har kørekort og egen bil til rådighed

Du brænder for at være en del af en virksomhed, der har daglige mål fra både kunderne og internt. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi forventer åbenhed blandt kollegaerne, så i sammen kan blive endnu bedre.

Vi vil gerne investere i vores medarbejdere, og forventer at vores medarbejdere har lyst til at dygtiggøre sig løbende. Om din uddannelse er socialrådgiver, eller du har en diplomuddannelse i beskæftigelse er underordnet, så længe du har lyst til at blive en af de bedste inden for vores område.

Ansættelsesvilkår:

Faglig dygtige kollegaer, pensionsordning, 6. ferieuge efter 6 mdr. ansættelse, kørsel efter statens høje takst, supervision hver 8. uge, sundhedsforsikring, jævnlig opkvalificering samt mulighed for at hjemtage en attraktiv individuel kvalifikationsløn - såfremt du kan bidrage med ovenstående ufravigelige krav.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan sendes til Camilla Holst på mail ch@keepgoing.dk
Henvendelse pr. telefon frabedes.

Der er tale om en funktionæransættelse i en deltids- eller fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning samt CV og vellignende foto skal være Direktør Mitzi Hammersholt mitzi@keepgoing.dk i hænde senest tirsdag den 21. december 2021.
Vi afholder løbende samtaler, så hvis du vil sikre dig en plads på holdet, skal du ikke vente med at sende dit bud.