Foredrag og andre arrangementer

Åbent hus med mad, forfriskninger og foredrag af Jesper Bergstrøm

KeepGoing afholder dette gratis faglige seminar for sagsbehandlere, kommunale ledere og andet fagpersonale på området.

Vi vil gerne byde velkommen i vores nye lokaler i KeepGoing fredag d. 9. februar kl. 12-14 med et arrangement, hvor vi inviterer til et gratis, lærerigt og underholdende foredrag med den meget populære Jesper Bergstrøm.

Vi vil samtidigt gerne fortælle lidt om, hvad vi kan tilbyde jer i vores virksomhed og vise jer de nye flotte lokaler frem i Roskilde.

Det vil være muligt at skabe netværk, og vi serverer forfriskninger og mad.

Du finder vores nye lokaler på Industrivej 3, 1. sal, 4000 Roskilde. Tilmelding på mail til Malene Højland : msh@keepgoing.dk SU. fredag d. 2. februar.


Jesper Bergstrøm skriver om sine foredrag på hjemmesiden: "Som deltager lærer du at ændre dit mentale udgangspunkt fra negativt til positivt og at bringe dine bedste egenskaber til livs på et splitsekund. Du lærer at læse andres kropssprog og sende positive signaler til kunder, medarbejdere og kolleger." "Til foredraget får du praktisk information om, hvordan du efterlader et fantastisk førstehåndsindtryk og opbygger tillid mellem dig selv og andre med henblik på at skabe stærke og frugtbare relationer." Læs mere om Jesper Bergstrøm her: https://jesperbergstrom.com/