Anette Sofia Ciraklar

Jeg har en baggrund som lifecoach, stresscoach og karrierecoach og har igennem de sidste 7 år arbejdet som mentor og karrierecoach for mennesker mellem 18-60 år. 
Jeg elsker at udvikle menneskers potentiale og se mennesker stråle, når de får øje på hvem de er, og hvad de kan.

Jeg tror på, at alle kan noget og er unikke hver især, og jeg tror på, at vi hver især har noget at bidrage med.

Min egen rejse igennem arbejdslivet har givet mig en bred erfaring, og jeg har tidligere arbejdet som Personalekonsulent, Personlig Assistent og administrativ sagsbehandler og har indsigt i det beskæftigelsesrettede og udviklende arbejde fra flere vinkler.

Jeg har arbejdet med diagnoser som borderline og autisme, stress, angst og depression og brænder for at hjælpe mennesker tilbage på sporet.